avatar

4 olika klasser i Battlefield 3

Skrivet av Jonne. Postat i Featured, Information

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Publicerad den februari 11, 2011 med 4 kommentarer">4 kommentarer

De har nu läckt ut en bild som verkar visa en del av Battlefield 3 ingame, där man t.ex får se 4 olika klasser och vilket vapen som hör till.

Dom 4 klasserna som dykt upp än så länge är

Medic

Recon

Support

Engineer

Där vi helt enkelt kan se att Dice gått mer tillbaka till Battlefield 2 klasserna och tagit bort LMG´en från Medics och satt in en Support klass med LMG i stället.

Vi får även se Recon så klart med Sniper och Engineer som fått tillbaka sin fina ”Hagelbrakare” och Medic som verkar köra med något som liknar en M4 som t.ex fanns i Battlefield 2 Specop klassen.

De går även att utläsa av bilden att Commanders verkar vara tillbaka i spelet där dom helt enkelt kan skicka iväg attack orders och använda sig av UAV.

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av

 • Imaculent

  Undrar vilken klass som kommer ha rök. Support kanske och gå i handgranatformat..?
  Jag gillar att lägga stora rökridåer i BC2 och den möjligheten kanske försvinner…

 • Hoppas det är byggt på en helt egen motor, för på bilden liknar det väldigt mycket senaste Medal of honor, vilket tyvärr inte var någon höjdare :) .

 • Jonne

  Får verkligen hoppas att dom kör allt från 0 när dom bygger Bf3 men de måste dom väl ifs göra för bf3 är väl de första spelet som kör med Frostbite 2 motorn :)

 • Robin

  Dude, frostbite är DICE egna spelmotor och det finns inga andra som kör med den förutom Dice ;) Och Frostbite 2 gör premiär i BF3 :D