avatar

*Uppdaterad* Ändringar i ens squad kommer göras via battlelog.

Skrivet av SnowBlind. Postat i Battlefield 3, Beta, Featured, Nyheter

Tagged: , ,

Publicerad den oktober 04, 2011 med 16 kommentarer">16 kommentarer

Det har varit en hel del förvirring och irritation över att det inte riktigt gått att byta squad nu under betan för de som spelar på PC. Speciellt eftersom att det finns för de som kör på konsol. När man anslutit till en server så har man alltså satts i en slumpmässig squad med andra som även de placerats ut slumpmässigt, och det enda man kan ändra är att lämna squaden och sen gå med i den igen. Detta har gjort att de som velat vara i samma squad som sina vänner har haft det rätt så svårt och en del irritation har bildats lite här och var.

Hur som helst så kommer det att finnas möjligheter att lämna, byta och gå med i squads vid release. Dock inte inne i spelet. Det är i battlelog som man kommer vara tvungen att göra detta i, så det är bara att trycka alt-tab för att sedan göra de ändringar man nu vill. Detta enligt en tweet som Daniel ”zh1nt0” Matros, Community Manager hos DICE, skickat ut. Visst, battlefield-fansen har fått vad det ville. Men kommer inte kunna använda det på det ställe som de kanske förväntade sig…

Uppdatering 05/10 00:21: Det verkar som om det har varit någon form av kommunikationsmiss inom DICE, för nu har det börjat spridas skärmdumpar av en DICE-anställd som säger på forumet tillhörande battlelog att squad management kommer att skötas i spelet. Detta kommer dock finnas med när spelet släpps. Kolla skärmdumparna för att läsa vad han skrev! Hela tråden kan hittas här.

GD Star Rating
loading...

Om SnowBlind

avatar

Sista året på gymnasiet, Twitter , battlefield och generellt internetstök är vad jag håller på med!

Bläddra Arkiverade Artiklar av