avatar

Battlefield 3 Klaner : Genuin Gaming

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Intervju, Klanrelaterat, Nyheter

Tagged: ,

Publicerad den oktober 30, 2011 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

 

Det har endast gått ett par dagar sedan Battlefield 3 släpptes i Sverige men redan nu börjar det dyka upp klaner lite överallt som vill vara med och fightas i toppen eller endast spela för gemenskapens skull.
Vi på Bfstuff.se kommer att försöka följa upp vilka svenska klaner som finns där ute och hur de går för dom.

Först ut i våran Battlerfield 3 Klaner ”serie” är Genuin Gaming.
Genuin Gaming består i grund och botten av spelare från klanen xGx ( xtreme Gaming xperience ) vilket var ett väldigt välkänt namn inom både Battlefield 2 och Battlefield 1942 scenen.

Vi på Bfstuff.se tog och letade upp X-oiL  som är manager för Genuin Gaming för att ställa ett par snabba frågor angående Genuin Gaming och hur planerna ser ut framöver.

<Jonne^> För många gamla Battlefield rävar så klingar nog nicket X-oiL bekant, men kan inte du ta och berätta lite snabbt om varför just du spelar Battlefield 3 och är ledare för Genuin Gaming ?

<Kexx1> Eftersom vi var väldigt engagerade i BF2 under en lång period så kändes det naturligt att testa på BF3 när det nu väl släppts. Tid är den enkla anledningen till att jag har hand om allt kring laget istället för att spela själv. Uppgifterna som manager kan man utföra lite när som helst.
Hade gärna spelat aktivt igen men som sagt tiden räcker inte till då får man göra det bästa av situationen.

<Jonne^> Som ni har skrivit på eran hemsida så består grunden av gamla xGx spelare och xGx är ju känt för att vara en hårt sattsande klan, hur kommer det sig att  ett så väl känt namn xGx har gått i graven och i stället växer Genuin Gaming fram ?

<Kexx1> xGx gick i graven när det sista BF2 laget slutade spela. Innan dess hade jag lämnat och xGx’s grundare tappat motivationen. Vi kände därför att när vi nu åter igen skulle samlas så fick det bli under ny flagg, men som du sa i grund och botten är det nästan samma spelare som förut, mixat med en del nya ansikten.

<Jonne^> Hur ser planerna ut för Genuin Gaming framöver, finns glöden kvar hos spelarna efter många år innom både Battlefield 2 och Battlefield 1942 scenen eller blir det att ta de lite lugnare framöver ?

<Kexx1> Glöden finns definitivt klart. Vi har bestämt att inte göra en halvhjärtad sattsning utan kommer köra på för fullt. Förändringar i laguppställningen kommer säkert ske iom att spelet är nytt och folk kanske inte gillar spelet och hur det utvecklas men då kommer det alltid finnas nya spelare som är sugna och redo att ta över.

<Jonne^> Ok, då får jag tacka dig så mycket för att du tog dig tid att svara på några snabba frågor !
Happy Fragging !

 

www.genuingaming.se
#Genuin @ Quakenet

Vill du ha en nyhet om din / eran klan ?
Skriv då lite information om din klan i nyhetstråden på forumet så kanske det blir din / er tur nästa gång !

 

GD Star Rating
loading...
Battlefield 3 Klaner : Genuin Gaming, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av