avatar

Battlefield 4 har släppts! …tror vi – En Slagfältsrelaterad Podcast #2

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 4, Featured

Tagged:

Publicerad den november 06, 2013 med 1 kommentar">1 kommentar

En förvånansvärt munter skåning, en gubbig västgöte, en inte lika gubbig bästgöte, och en östgöte går in i en bar och babblar Battlefield 4, blöta plåster, och skyltveganer i detta, andra, avsnitt av en slagfältsrelaterad podcast som troligen aldrig kommer få ett bättre namn.

Nu var det allt ett tag sedan vi sist babblad Battlefield, någon podcast åts upp av redigerings-demoner, och sedan har det inte riktigt känts som det funnits så mycket att babbla om utöver trailersnuttar och spekulationer. Förrän nu, så klart, nu har ju Battlefield 4 äntligen behagat att landa i våra ivriga labbar.

Ni finner dialektkavalkaden här (lyssna eller ladda ned via hemsida) och/eller här (iTunes).

Det var dock inte den graciösaste av landningar. Problemen hopade sig så gott som omedelbart med döende servrar och klienter, förlorad statistik och upplåsta leksaker, udda ljudbuggar, undermålig prestanda, förvanska sparfiler, och mer därtill.

Den som nu är lite nyfiken och vill ta reda på vad fasiken det är Tim egentligen pysslar med tillsammans med den där andra, diskande, skåningen gör lättast i att bege sig till den ilskna duons Youtubekanal och förlusta sig över allehanda videosnuttar och dialektbaserad komik.

Fotnot: Servrarna verkar fungera som de skall efter gårdagens underhåll. Men då PunkBuster envisas med att genomsöka en viss d3d9.dll varpå spelklienten dör ett par minuter senare. SÅ JÄVLA SKOJ.

GD Star Rating
loading...

Om Daniel L

avatar

En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

Bläddra Arkiverade Artiklar av