avatar

Battlelog expanderas och stöps om radikalt inför Battlefield 4, ny trailer

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 4, Information, Nyheter, Video

Tagged: ,

Publicerad den juli 26, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Att Battlelog skulle piffas upp lägligt till lanseringen av Battlefield 4 var ingenting nytt, men att det skulle piffas till denna grad är lika glädjande som det är förvånande. I en ny trailer går Jesper Nielsen och Oskar Gabrielson, assistant producer respektive producer för Battlelog, igenom en hel hög nya spexiga funktioner som kommer implementeras för den slagfältsrelaterade sociala plattformen.

Ta en titt själva och förlusta över utökat stöd för tablet- och mobilplattformar, realtidsstöd för loadoutsbyten, spelarskapta ’uppdrag’, geo-lokaliserade leaderboards, och sist men inte minst spexiga Battlescreen.

Min stora guldstjärnan går dock oavkortat till Battlescreen – funktionen som gör det möjligt att använda en tablet, extra skärm, eller till och med en laptop som en karta där du kan hålla koll på vad dina squadkamrater pysslar med samt sätta ut attackpunkter för att dirigera nämnda kamrater.

Detta kombinerat med realtidsstödet för ändringar till loadouts kommer göra Battlelog-upplevelsen hutlöst mycket smidigare och inte minst användbar. För ärligt talat; hur många gånger har ni egentligen använt Battlelog för att dana om era loadouts? Jag har gjort det en, möjligtvis två gånger, och det tog inte allt för många minuter innan jag började ifrågasätta vad jag egentligen gör med mitt liv.

De spelarskapta ’uppdragen’ var även någonting som fick mig att höja på ett muntert ögonbryn. Helt plötsligt öppnade sig en helt ny värld då det kommer till att tävla bort saker. Istället för att ni, som nu är fallet, skall behöva skriva eller skapa någonting för att erhålla ett stycke musmatta eller klädesplagg kommer vi nu istället kunna skapa tävlingar in-game. Spräng flest tanks, få en musmatta tycker i vilket fall jag låter som en betydligt roligare affär.

Nedan följer ett gäng högupplösta skärmdumpar av Battlelog 2.0.

Uppdatering: det gick även beskåda hur spelare kommer att kunna ansluta till matcher via spelets nya spectator mode.

SPECTATELINED

GD Star Rating
loading...

Om Daniel L

avatar

En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

Bläddra Arkiverade Artiklar av