avatar

BFstuff Nordic League Säsong 5

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Klanrelaterat, Nyheter

Tagged:

Publicerad den maj 06, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Starten av BFstuFF Nordic League Säsong 5 närmar sig med stormsteg, för att vara precis så spelas första matchen redan nu på torsdag klockan 20.00 CET. Mycket har hänt sedan säsong 4 tog slut för ca en månad sedan. Vi har bland annat ändrat vår layout och snickrat på lite små detaljer för att göra sidan mer användarvänligt.

Inför säsong 5 fanns en viss oro över att det sjunkande intresset för Battlefield 3 bland lagen skulle medföra att säsongen skulle få ställas in – men så här 3 dagar innan start kan vi glatt meddela att hela 21 lag från 6-7 olika länder kommer fightas i 4 olika divisioner.

bf3

Antalet svenska lag har däremot sjunkit kraftigt inför Säsong 5 – många spelare har hoppat över till diverse EU-baserade lag. Men det är även många lag som slängt in handduken helt och traskat ut i solen för att vänta in Battlefield 4 i stället.

Vi har tyvärr endast svenska HMC som med en stark uppställning kommer försöka försvara Sveriges heder i division ett – i division två har vi endast danska VIP som representanter för norden. Däremot förgylls division tre av inte mindre än tre svenska lag (RNG, SKUG, och STiL) som kommer att göra upp med finska CoF och BFM om första platsen i detta getingbo.

Även divison 4 är helnordiskt – svenska HeX kommer att försöka kriga till sig första platsen mot de tre danska lagen Ikast, 100p och TDR. Menn även norska inz och HPH är där för att försöka sätta käppar i hjulen för HeX.

Vi på BFstuFF.se kommer att försöka hålla er uppdaterade likt förra säsongen om hur det går i BNL, vi ni ha mer information om matcherna etc så bör ni givetvis besöka www.nordicleague.se

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av