avatar

BFstuFF Nordic League – Säsong 6

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Battlefield 4, Information, Internationellt, Klanrelaterat

Tagged: , , ,

Publicerad den augusti 14, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Liksom förra året så kommer hösten igen och detta innebär såklart att många av oss sätter sig vid datorn igen för att skjuta på någon virtuell polare. Hösten innebär även att vi på BFstuff Nordic League vaknar till liv efter att vi legat och tagit igen oss efter en tuff men rolig vinter tillsammans med alla lag / spelare som deltagit under vintermånaderna.

För att muntra upp er gamla krigare så har vi valt att öppna upp sidan för en 6:e och mycket troligtvis sista Battlefield 3 säsong där det som vanligt handlar om spelsättet 8 vs 8 Conquest och där självklart alla är mycket välkomna att delta. Anmälningen kommer att stå öppen fram till och med 31:a augusti och ni hittar all info om hur ni registrerar ert lag och anmäler er på www.nordicleague.se.

5vs5

Medan jag personligen vadat mig blöt i någon norrländsk älv de senaste två månaderna jagandes efter fisk så har min finska kollega hållit liv på ligan och kört en 5 vs 5 Summer Cup där 15 lag i lite skymundan från turneringar som The International etc tävlat om att vinna äran i denna cup.

Härom dagens avgjordes det hur som haver att tyska Team Logix dragit det längsta strået i cupen och vann det hela knappt framför ryska REG?. Vårt svenska hopp SKUG hittar vi nere på en helt ok 7:e plats.

BNL bf4

Hur framtiden ser ut för BNL är lite för tidigt att prata om men självklart finns det hopp om att DICE har lyssnat på oss som lever med eSporten nästan dagligen och gör vardagen lite lättare.

Men visst, en Battlefield 4-liga under BNL flagg med en trevlig stream av matcherna och annat lull lull är förstås något som vi hoppas kunna ge er i vinter, men som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av