Bli Skribent

Gillar du Battlefield? Gillar du att skriva?

Vi söker personer med ett genuint intresse för Battlefield. Personer som håller koll på vad som ligger i tiden och gillar att skriva av sig. Vi postar nyheter om allt som är relaterat till Battlefield. Detta kan vara allt från artiklar, kortare notiser, guider, videoklipp, e-sport, intervjuer, krönikor, till stora och mustiga reportage.

Naturligtvis är vi seriösa på BFstuff därför bör även dina nyheter vara det. Självklart finns det utrymme för en personlig ton i skrivandet och starka åsikter, vi rent av uppmuntrar det.

Självfallet kan du även skämta till det och posta nyheter som inte är av den mest seriösa varianten, men vi kräver att din grundinställning är att leverera en bra nyhet med utgångsläget att ge ett seriöst intryck.

Kvalitet över kvantitet

Det viktigaste är alltså inte att posta en nyhet, utan mera att nämnda nyhet skall vara så bra som möjligt. Vi skriver på svenska, men det kan ibland behövas översättas texter från Engelska. Det är därför bra om du även har god förståelse för det engelska språket

Om du blir antagen som skribent kommer du få prova på att skriva några nyheter som sedan kastas iväg till granskning för korrekturläsning. Om nyheten håller måtten släpps den igenom direkt och publiceras live på sidan.

Frihet under ansvar

Skulle nyheten inte hålla måttet kommer vi förmedla vad det är vi anser håller undermålig kvalitet i din text och vad som bör göras åt saken. Målet är att du skall bli helt självgående. Om/när du visat att du kan skriva utan granskning släpper vi därmed på restriktioner och du får publicera fritt.

Allt detta brukar lösa sig med tiden, när man väl fått in känslan för skrivandet och lärt sig hur saker och ting fungerar. Vi arbetar i dagsläget med WordPress, vars skribent-del är väldigt lättförståelig.

Om du har frågor kan du naturligtvis alltid kontakta en administratör som kan hjälpa dig med din nyhet.

Låter detta som någonting för dig? Se då till att kontakta oss! Nedan fanns det innan ett snitsigt formulär, men nu gör du lättast i att kontakta oss på Facebook eller slinka in på vår TS-server och babbla en skvätt.

GD Star Rating
loading...
Bli Skribent, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Inga kommentarer

Kommentarer till Bli Skribent är nu stängd.