avatar

BNL matcher kommer att sändas av LevelBF

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 4, Featured, Information, Klanrelaterat

Tagged: , , , ,

Publicerad den januari 22, 2014 med 1 kommentar">1 kommentar

För ca 2 veckor sedan körde vi igång den första säsongen av Battlefield 4 på BFstuFF Nordic League (BNL) där vi som vanligt kör spelsättet 8 vs 8 Conqeust.
Som vanligt så var intresset stort när anmälningen öppnades och i dagsläget så fightas 18 lag från hela europa om att plocka hem 1:a platsen i divisionen.

Vi har sedan vi startade BNL haft målsättningen att öka intresset för just spelsättet 8 vs 8 genom att förståss annordna ligor men även få icke deltagande spelare att intressera sig för spelsättet.
Vi har därför tack vare detta kommit överens med LevelBFom rättigheter att sända matcher var torsdag från BNL.
LevelBF är en av dom större aktörerna när det kommer till att sända just Battlefield matcher och vi hoppas att vi tack vare detta inte enbart ska öka intresset för BNL men även för 8 vs 8 som spelsätt.
Vi har även i dagsläget fått in ett till gäng som tagit på sig att sända matcher från BNL, för er som spelat Battefield genom åren känner nog ingen dessa 2 namn ( Krusken och Panzerpaddan ) som under veckorna kommer att sända så mycket dom hinner från BNL, ni kan hitta deras senaste sädningar etc på deras Twitch-kanal

Ni hittar direktlänkar till sädningarna och all annan matnyttig information genom att besöka BNL-sidan eller vår Facebook.
.

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av