avatar

BNL Runda 1

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Klanrelaterat

Tagged: , ,

Publicerad den januari 29, 2013 med 3 kommentarer">3 kommentarer

BNL

Äntligen är det dags att sparka igång BFstuFF Nordic League Säsong 4 nu på torsdag då första rundan går av stapeln med start 20.00 CET. Säsong 4 skiljer sig lite från dom tidigare säsongerna då vi nu öppnat upp för alla Europeiska lag och där vi möttes av mestadels glädje från spelare / lag som mer än gärna hoppade med i den nordiska skaran som redan fanns på sidan.

Med en större bredd på lagen så har säsong 4 chansen att bli en av dom jämnare säsongerna hitintills där vi t.ex kan se lag som svenska IKEA som det enda svenska laget i division 1 där dom ska försöka hålla den svenska fanan högt mot lag som polska Wilda, danska VIP och även Team France som ser sig själva som under dogs även fast just Team France består av dom 8 bästa spelarna från just Frankrike..

I division 2 så har vi sedan 2 svenska lag ( Clique & HMC ) som båda flyttats ner en division inför kommande säsong där dessa 2 väl rutinerade lag ska försöka fightas om topp placeringarna mot te.x danska Muttley #2 och Team Italy.

bf3

Division 3 som nog får kallas för ”sverige-divisionen” består av inte mindre än 4 svenska lag ( 1430, HeX, RNG, SKUG ) där nog någon av dessa 4 lag kommer att stå högst upp på podiet när alla 7 rundor är spelade om inte t.ex halv svenska PGC eller finska FIRE förstör festplanerna.

Division 4 är däremot divisionen med mest rutin i bland spelarna där t.ex svenska klanerna Dads Army  och *HMC*Oldies varit med och krigat sedan Battlefield 1942 tiden och därmed har fler timmar i bagaget än många kan drömma om.
Om något av dessa 2 lag kan stå högst upp när säsongen är över är svårt att säga eftersom lag som norska Team Inzane eller finska CoF nog inte kommer att ge sig utan en rejäl fight.

bild 2

Vi på BFstuFF kommer att försöka uppdatera er med info varje vecka om hur det går för våra svenska lag i BNL och vi är därför även ute efter någon person som brinner för esport och för BF3 som kan tänka sig att hjälpa oss och skriva om just BNL och matcherna i BNL.Om detta låter intressant så får du hemskt gärna fylla i ett ansökningsformulär HÄR

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av