avatar

BNL Säsong 2

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 4, Internationellt, Klanrelaterat

Tagged: , ,

Publicerad den februari 17, 2014 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

BNL

Vi på BFstuFF Nordic League har nu öppnat upp dörrarna för en andra säsong av vår Battlefield 4 8vs8 Conquest liga. Efter att den sista matchen spelades i säsong 1 förra torsdagen så kunde tillslut danska VIP-Gaming Conquest kora sig som vinnare ännu en gång. Nu är det däremot som sagt dags för en ny säsong och nya tag mot toppen för våra svenska lag i ligan. Sista anmälningsdagen för Säsong 2 är den 3/3 och första matchen kommer att spelas den 13/3 kl 20.00. Alla lag är välkomna att delta i ligan, det enda vi kräver från er är att ni har 8 spelare redo var torsdag och förståss att ni är införstådda i vårt regelverk.

Steelseries

Vi på BFstuFF Nordic Leaague kommer även under säsong 2 att sammarbete med Steelseries, Steelseries kommer under säsongen att skänka priser till spelarna som lyckas få utnämningen MVP, som helt enkelt handlar om att vi admins + våra kommentatorer under våra match sändningar kommer att plocka ut den mesta lyckosamma/duktiga spelaren under matchen och denna spelaren kan sedan gå hem med fina priser från Steelseries men även den stora äran.

Ni kan hitta all info om hur ni anmäler ert lag eller helt enkelt bara följa ligan från sidan om på BFstuFF Nordic Leagues officiela sida.

GD Star Rating
loading...
BNL Säsong 2, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av