avatar

Dags att fånga ”gammelgäddan” i Battefield 4!

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 4, Featured, Information

Tagged: ,

Publicerad den december 17, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Dom flesta som följt Battlefield serien dom senaste åren har väl inte kunnat missa Dice små överraskningar lite här och där som t.ex teddybjönarna på karkand i Battlefield 2 eller varför inte dinosaurien som var ett återkommande samtalsämne under Batttlefield 3 eran.
Inte helt oväntat finns det en hel del att utforska även i Battlefield 4. För den som vill ha en välbehövlig paus från det eviga skjutandet så kan man alltid ta båten och försöka fånga gammelgäddan?

Dom flesta av er funderar nog på vad fasen jag yrar om och det med all rätt!
För alla som sitter på ett Battlefield 4 Premium Account så kan man numera hitta en assignment som går under namnet Phantom Prospect, det vill säga om man följer guiden här nedanför.

Bild 2

Genom att klicka på ikonen i hörnet så kommer ni frågas om ett lösenord som är ”bumpinthenight” och vips så har ni startat jakten på Phantom Prospect assignment.
Som kort och gott verkar gå ut på att jaga ”gammelgäddan” aka hajjen megalodon.

Om detta i slutändan verkligen handlar om att fånga megalodon som våra vänner på Battlefieldo luskat fram information om tack vare ett grävande i en bok som går under just namnet Phantom Prospect återstår att se, för så vitt jag vet så är det väl ingen som ännu lyckats fixa denna assignment?

GD Star Rating
loading...
Dags att fånga "gammelgäddan" i Battefield 4!, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av