avatar

Dice Community Meeting

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Nyheter

Tagged: , ,

Publicerad den oktober 24, 2011 med 2 kommentarer">2 kommentarer

I förra veckan så gick Daniel zh1nt0 Matros ut med information på Twitter om att han skulle bjuda in 5 personer till kontoret på Dice för lite ”Te”
Tidigare idag ( Måndag ) gick då denna te bjudning ( community meeting ) av stapel på Dice huvudkontor i Stockholm.
5 personer från communityt hade som sagt blivit inbjudna, en av dessa spelare var ”M4u3N” som inte bara är en gammal inbiten Battlefield 2 räv utan även är Team Manager för Battlefield 3 sektionen för multigaming organisationen HeXagon e-Sports .
Många av M4u3Ns frågor handlade ganska så självklart om eSport och hur Dice valt att stödja eSporten och även hur planerna ser ut framöver.

Tyvärr så var väl inte svaren det som många hoppats på men det ger nog ändå lite framtidshopp med tanke på att Daniel zh1nt0 Matros och Lars Gustavsson tog sig tid att möta communityt och lyssna på vad communityt vill ha.

Det har pratats en del angående möjligheten att se sin ”ping” i spelet, detta var något som M4u3N fick svar på och svaret verkar kort och gott varit ett Nej, men att Dice jobbar på att få med det i spelet framöver.
Tyvärr så bekräftades även farhågorna om att de inte kommer att finnas möjlighet att se ”Slutscore” efter rundorna, men att Dice däremot vet att de har efterfrågats och lovade att komma ut med mer information om det i ett senare skede.
Även t.ex frågor om Spectade Mode och Rcon commands kom upp under intervjun men inget av dessa funktioner kommer att finnas med vid releasen av Battlefield 3 men däremot verkar det som de ligger under utveckling, i alla fall Rcon commands delen…

M4u3N valde att sammanfatta det hela med ett par meningar som ger alla eSport utövare ett litet hopp om en ljus och bra framtid för Battlefield 3.

Det är kanske inte rolig läsning ur ett e-sport perspektiv. Mycket vid launch som vi önskar kommer inte vara med. Men känslan jag fick är att deras post launch team tar deras uppgift på allvar. Att e-sport scenen då får vänta på detta tills att spelet fungerar public först. Jag tror att DiCE har ärliga intentioner angående e-sport men att det kommer inte ske på en natt. Det känns också bra att de som är i detta post launch team som de kallar för ”operations team” har gamla e-sport spelare som spelat på hög nivå t.ex CPL och är mycket medvetna om vad som krävs för att gör BF3 till ett e-sport spel. Om sedan så blir fallet får helt enkelt framtiden visa.

Ni kan läsa intervjun i sin helhet genom att besöka Denna Länken.

 

 

GD Star Rating
loading...
Dice Community Meeting , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av