avatar

DICE lanserar officiell hemsida för Frostbite

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 3, Battlefield 4, Featured, Information, Nyheter

Tagged: ,

Publicerad den maj 15, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Frostbite, det nätta och magiska stycke motor som gör det möjligt att ströva runt ett gigantiskt slagfält och demolera bebyggelse likaledes, har nu fått ett eget hem i form av en ny hemsida. Här går det förkovra sig i allting Frostbite – varför inte läsa en skvätt om motorns historia eller kanske hälsa på folket bakom draperiet?

LENSFLARE

Mantrat för Battlefield 4 borde inte vara obekant för någon vid det här laget såsom Carl Magnus Troedsson försökt nöta in det i vårt undermedvetna. Med Frostbite 3 som stöttepelare vill teamet skapa en slagfältsupplevelse som är ’mänsklig, dramatisk, och trovärdig’.

Under avtäckningen av Battlefield 4 förklarade Bach att ingenting håller dem tillbaka, inga ursäkter – det finns med andra ord ingen dissonans mellan de tekniska limitationerna i motorn, hårdvara, och teamets vision för spelet, vilket ytterst sällan är fallet.

Det avslöjades nyligen att DICE även kommer utveckla spel baserade på Star Wars-universumet i den potenta motorn är det nu upp till bevis – hur mycket lense flare kan man egentligen trycka in i ett spel?

GD Star Rating
loading...

Om Daniel L

avatar

En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

Bläddra Arkiverade Artiklar av