avatar

EA kapitulerar, ger PS3-användare utlovade BF 1943

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 3, BF1943, Featured, Nyheter, Playstation 3

Tagged: ,

Publicerad den november 24, 2011 med 8 kommentarer">8 kommentarer

Efter att ha dragit på sig internets vrede så väl som en grupptalan stämning så kapitulerar nu EA och går i god på det tidigare brutna löftet att ge Battlefield 3 PS3-användare ett gratis exemplar av Battlefield 1943. Så, då och då lyckas alltså arga spelare hålla utgivare ansvariga för de tokiga upptågen som de allt för ofta försöker komma undan med.

EA har satt upp en hemsida med information angående hur du skall gå tillväga för att få tillgång till en BF 1943 kupong. Kuponger kommer att finnas att tillgå från och med den 26:e november i Europa, den 10:e december för Nordamerika och den 17:e december i Japan.

Ett ’gratis’ exemplar av BF 1943 var från början utlovat för PS3-användare som inhandlade BF3, men när spelet släpptes så var det väldans tyst och spelet fanns det inte någon skymt av. EA gick kort där efter ut på Twitter och meddelade att något gratis spel inte skulle komma.

Någonting som retade upp fans och människor i allmänhet som inte tycker om att få lögner kastade på sig något kopiöst, så pass kopiöst att att de till slut kastade en grupptal stämning (class action lawsuit) EA’s väg som svar. Trevligt att se att den lilla människan får rätt, men lite trist att det skall krävas legala hot för att få ett företag att gå i god på ett löfte.

GD Star Rating
loading...
EA kapitulerar, ger PS3-användare utlovade BF 1943, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Daniel L

avatar

En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

Bläddra Arkiverade Artiklar av