avatar

En Gammal Trotjänare Försvinner

Skrivet av Jonne. Postat i Nyheter

Publicerad den december 31, 2012 med 3 kommentarer">3 kommentarer

Tyvärr så medför Dice och EA´s minimala support för Battlefield-relaterade sidor att de en efter en försvinner. Det är därmed en sorgens dag för alla svenska Battlefield-fans idag när nordens (europas?) största Battlefield sida BFHQ.se annonserar att sidan stänger ner.

BFHQ.se:  2004 är ett år som, när man tittar tillbaka på det, sticker ut åt diverse olika håll. Stefan Holm hoppade sig till ett OS-guld och grekisk fotboll lyckades framgångsrikt försvara sig till ett guld i EM. Det var terrorattentat i Madrids tunnelbana och tsunamikatastrof i Sydostasien. På internetfronten kommer 2004 års mest signifikanta händelse vara Facebooks grundande. De var dock inte ensamma om att sjösätta sidan 2004 – det var nämligen då som BFHQ, dåvarande BF2.se, för första gången såg dagens ljus.

Under de åtta åren som sidan varit igång har vi tillsammans framgångsrikt hunnit spela, kritisera och avverka hela sju Battlefield-spel av varierande framgångsgrad. Tiotusentals människor har besökt siten och tagit del av nyhetsrapportering, intervjuer och annat trams på forumen. I databasen hittar vi t.ex. att totalt 4839 artiklar har skrivits och att 1239 varningar har delats ut.

Med det här vill vi alltså säga att vi nu tar adjö av vår älskade sida. Brist på aktivitet i form av nyheter, tävlingsscen och e-sportsmöjligheter i Battlefield 3 fastställer detta beslut från oss.

Vi vill tacka så hemskt mycket för de åren som har gått och önskar våra användare ett glatt spelår 2013.

Även om BFstuFF.se och BFHQ.se krigat om läsarna och ibland känts som bittra fiender så har ändå BFHQ.se haft en egen plats i hjärtat på många gamla Battlefield-rävar. Vi på BFstuFF.se vill förstås tacka BFHQ.se för att dom varit en stor bidragande orsak till att Sverige blivit det ledande landet inom Battlefield-scenen, Tack!

 

GD Star Rating
loading...
En Gammal Trotjänare Försvinner , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av