avatar

Ett år med BNL

Skrivet av Jonne. Postat i Featured, Information, Internationellt, Klanrelaterat, Nyheter

Tagged: , , , ,

Publicerad den december 31, 2012 med 1 kommentar">1 kommentar

Champangen är på kylning, raketerna är köpta och det är dags att summera år 2012. Vi på BFstuFF.se fick den briljanta iden att starta en liga för Battlefield 3 vid namn ”BFstuFF Nordic League” (BNL) som ett komplement till ESL´s Go4BF3 8 vs 8 turneringar som gick av stapeln varje söndag med förhoppningar om att kunna locka till oss dom nordiska lagen. När vi nu blickar tillbaka på de gångna året så är det nog ingen som kunnat föreställa sig hur populär ”BNL” skulle bli.

Efter att haft en artikel i PC Gamer i mars så började ligan att växa så det bara knaka om det.

img

Från egentligen ingenstans kändes det som det dök upp nordiska lag allt från helt okända lag från Island till mer väletablerade Svenska lag. Just för tillfället så kan BNL stoltsera sig med att ha 100 registrerade lag och över 3600 registerade spelare och vi är tack vare detta Europas största 8 vs 8 liga.

Men vi drar inte i handbromsen där. Tyvärr så kan vi titta tillbaka på dessa siffror och vara nöjda över det vi åstadkommit men på samma gång så är Battlefield 3 inte ett spel som gör sig allt för väl då det kommer till eSport och många lag  tappar suget och scenen dör sakteliga ut, därför finns nu planer på att öppna upp för alla EU lag inom en snar framtid och på allvar kunna konkurrera om den bästa och mest populära 8 vs 8 ligan.

Vi måste även såklart tacka våra sponsorer Steelseries, Rocketblast och Dice Store som gör det möjligt att driva ligan vidare!

Vi kommer även under 2013 se till att ni som hänger här på BFstuFF.se kommer att bli uppdaterade om vad som händer i BNL men även om andra större eSport ligor/turneringar som arrangeras.

Så ta det nu lugnt med champangen eller pommacen så ses vi igen under 2013!

GD Star Rating
loading...
Ett år med BNL, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av