avatar

Frågestund med Patrick Bach och Lars Gustavsson…

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Klanrelaterat

Tagged:

Publicerad den november 02, 2011 med 1 kommentar">1 kommentar

Aftonbladet arrangerade tidigare idag en liten ”frågestund” med Patrick Bach och Lars Gustavsson från DICE där helt enkelt aftonbladets läsare fick ställa sina egna frågor till dessa 2 herrar.
Det var ett ganska så brett urval av frågor som aftonbladet plockade ut, allt från säkerheten i Origin till e-Sport stödet.
Det dök även upp en fråga angående informationen som dök upp igår om att Battlefield 3 är utvecklat först och främst till konsol där helt enkelt Lars Gustavsson nu i stället förklarar att DICE inte satsat på konsol över PC.

Chipp
Hejsan Patrik det är många som tvivlar på att Battlelog är en säker sida från bland annat Hackers och annat många är oroliga att deras account kan bli hackade hur lätt som helst eftersom att det är på en hemsida ? eller har ni nån särskild säkerhet på battlelog ?

Patrick Bach
Hej! Självklart har vi en mycket hög säkerhet på allas konton. Battlelog är bara ett sätt att hantera all data som vi har i Battlefield. Vi skulle ha haft samma säkerhet även om vi använt en ”Main menu” mjukvarulösning.

Marcus
Hur kommer det sig att ni lägger prio på konsol-versionen av Battlefield 3, när Battlefield alltid, och kommer alltid, vara deffinerat som ett PC-spel. Spelet i sig är otroligt bra, men det är så mycket buggar som gör att spelupplevelsen försämras väldigt mycket, känns ärligt som betan… kommer det bli någon prio på PC-versionerna igen ? Kommer alla buggar att lösas inom en snar framtid ?

Lars Gustavsson
Alla vi som spelar mycket spel vet att buggar förekommer i alla spel. Vi har satsat hårt på att erbjuda bästa möjliga upplevelse oavsett vilken hårdvara du har. Vi har inte satsat på konsoller över PC och det tror jag att det otroliga bemötande vi fått för PC versionen klart visar. Vi har för avsikt att se till att buggar fixas löpande då Battlefield 3 förväntas leva i många år online, precis som våra tidigare titlar.

Måns
Hej! Tack för ännu ett grymt spel inom serien! Min fråga lyder: Hur ser era förhoppningar ut att vinna plats inom den tävlingsinriktade E-Sporten? Har ni viljan att ta spelet till nästa nivå tävlingsmässigt, och kanske börja nosa på en modern ersättare till trogna counter-strike?

Patrick Bach
Tack Måns! Vi har redan en hel del saker som är fokuserade på E-sport inbyggda i BF3, mer än i något annat BF spel. Dock så finns det flera saker som vi inte är klara med ännu som kommer att ta spelet ett stort steg framåt vad gäller E-sport. Stay tuned…

Ni kan hitta hela denna frågestunden / chatten med Patrick och Lars genom att klicka er vidare till Denna länken

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av