avatar

Gamescom 2013 – Ny karta delvis avslöjad i förtid? Ögrupp?

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 4, Information, Nyheter

Tagged:

Publicerad den augusti 19, 2013 med 4 kommentarer">4 kommentarer

På det senaste är det en hel som har avslöjats via den officiella Facebooksidan för Battlefield. Under Gamescom kommer vi få skåda flygplan, ett nytt spelläge, en ny karta, och troligtvis en massa mer därtill. Det verkar nu inte sämre än att kartan i fråga gått och blivit avslöjad via ännu en serie bilder på Facebook.

Avslöjad är kanske ett något starkt ord i sammanhanget, det har cirkulerat rykten rörande att en av kartorna vi kommer få se i Battlefield 4 skulle vara den ögrupp vi fick en hastig glimt av i den där flådiga trailern för Frostbite 3 som släpptes för någon månad sedan.

På skärmarna som står uppradade i bilderna nedan går det skåda vad som ser ut att vara en serie mindre öar, rent av en ögrupp, omgiven av en hejdundrans massa vatten. Vilket låter som någonting som skulle falla helt i linje med DICE nyfunna fokus på sjöstrider.

GAMESCOMMEN II

GAMESCOMMEN I

Öar alltså, hur tycker ni att det låter? Själv tycker jag att detta låter helfestligt, tänk er själva – susa mellan öar, fånga flaggor, svära som en sabla sjöman. Så, är du en inbiten båtfantast eller kommer du spendera din mesta tid som smutsig landkrabba?

 • Gamescom 2013 – Setup Saturday/Sunday
 • GD Star Rating
  loading...

  Om Daniel L

  avatar

  En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

  Bläddra Arkiverade Artiklar av