avatar

Genuin Gaming vidare till final i Alienware Cup

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Klanrelaterat

Tagged: ,

Publicerad den februari 04, 2012 med 4 kommentarer">4 kommentarer

Tidigare i vintras så skrev vi en nyhet här på BFstuFF.se angående den kommande Allienware Cupen där alla lag hade möjlighet att anmäla sig till en Conquest BF3 8 vs 8 ladder där dom 32 bästa lagen skulle få en plats i den kommande Alienware Cupen..
Tidigare idag ( lördag ) körde då cupen igång och Sverige hade 1 representant i form av Genuin Gaming som tagit sig vidare från laddern till en direktplats i cupen.

Hur gick de då i cupen ?
Tyvärr så hoppade en del klaner av sjävla cupen och det blev på grund av detta en del WO vinster för Genuin Gaming.
Däremot ställdes Genuin Gaming mot det franska laget Shadow Makers i kvartsfinalen där Genuin Gaming vann övertygande med 435-0 på Noshahar Canals och tog sig vidare till semifinal där ryska n!Core stog för motståndet men även denna nöt lyckades Genuin Gaming knäcka genom att vinna med 337-0 på Seine Crossing.
Tack vare detta är nu Genuin Gaming som enda svenska lag i cupen vidare till Final som kommer att spelas den 15:e Februari klockan 20.30 där man kommer att ställas mot det väletablerade laget GIANTS på kartan Damanwand Peak och få fightas om 1000 Euro ( ca 9000 kr ) som ligger och väntar på vinnaren.

Jag tog och sökte upp den norksa spelaren GenuinAztr1x (därmed är svaren även på norska ;) ) som var en av spelarna som var med i cupen för att få hans syn på cupen i sig och den kommande finalen.

Jonne: Grattis till sergern i Semifinalen mot nCore ! nCore brukar vara kända för att spela bra men ni tog en övertygande seger mot dom i det som kallas en av dom större turneringarna i BF3 8 vs 8, hur kommer det sig, fungerande allting perfekt idag eller var nCore bara trötta o dåliga ?

Aztr1x: Takk :) . Vanskelig å si hvordan formen til n!Core var, men de fragget omtrent like godt som de pleier. Selv om den vanlige in-game leaderen vår var borte idag satt ting som de skulle på Seine Crossing som godt kan kalles vårt hjemmemap. Alt folk holdt de posisjonene de skulle og pushene våre var velplasserte og skjedde de rette tidspunktene. Det sterkeste laget vant rett og slett.

Jonne: Det ryktas om att det varit en hel del WO matcher under Cupen, har cupen genomförts dåligt tycker du och på grund av detta även många lag som valt hoppat av ?

Aztr1x: Ja, det stemmer. Vi fikk walkover de 2 første kampene, men de 2 lagene vi egentlig skulle møte var vi ganske sikre på at vi hadde vunnet uansett. Denne cuppen vil jeg si er den beste BF3 Cuppen so far, bra med admins og klare regler. Det eneste negative jeg kan si er at de velger å kjøre 4 av 5 Playoff matches på en lørdag. Dette er nok grunnen til at det ble endel Walkovers, men de beste laga møtte opp i turneringen så utfallet hadde nok ikke endret seg noe serlig.
Positiv side med Alienware er også at Admins sitter på Ventrilo, så er veldig lett å få kontakt med dem.
Negativ side med Alienware er at det er single elimination og bare 1 map per round, som gjør det hele litt med random.

Jonne: Det verkar som ni kommer att få möta det väletablerade laget GIANTS i Final, hur tycker du att era chanser ser ut mot GIANTS i finalen den 15:e ?

Aztr1x: Giants er et utrolig sterkt lag, spesiellt på infantry maps som Damavand Peak der finalen skal spilles. Det spesielle med Giants er at dem spiller på en litt annerledes måte enn de fleste andre 8on8 topplag, og er desidert en av de beste lagene i verden. Når det er sagt så tror jeg alle gleder seg til å møte Giants, siden de er et av de lagene som vi har god kontakt med. Hvis vi ser på vår egene sjanser mot Giants tror jeg vi har en god sjanse å vinne hvis vi spiller på vårt beste.

GD Star Rating
loading...
Genuin Gaming vidare till final i Alienware Cup, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av