Om BFstuff

BFstuff.se Grundades 2009 av Niclas ”caponx” Fredriksson, Niclas har en bakgrund som spelare inom Battlefield-serien. Men det finns även en karriär inom Call Of Duty 1,2 & 4, samt diverse andra FPS-spel (CS,CSS,TF2 etc). Kort och gott så sitter han på år av erfarenhet inom genren.

BFstuff.se ägnar sig helhjärtat åt Battlefield, vi försöker komma med insikt och en personlig vinkel i allt som vi skriver och skapar, om det så är . Vi anordnar även tävlingar där våra medlemmar kan deltaga och vinna fina priser. Vi jobbar ständigt på att ta fram intressanta guider, artiklar, nyheter och videoklipp. Om du har en nyhet som du vill dela med dig av och få publicerad på sidan, kasta iväg ett meddelande via vår Tipsa Oss funktion eller kontakta oss på Facebook.

BFstuff.se drivs helt ideellt, men självklart uppskattas all hjälp oavsett vad det kan tänkas vara. Hos oss kan du, ung som gammal, noob som veteran, förkovra dig genom att ta del av de  senaste nyheterna, artiklar, guider, videoklippen med mera.

BFstuff.se består i skrivande stund av ca 4 skribenter, samt lite annat patrask, som arbetar med att ta fram nyheter, skriva och ha hand om och utveckla sidan. Brinner du för spel? Tycker du om att skriva? Eller är du kanske en hejare på att producera och/eller redigera videor? Då kanske du platsar som en i gänget! Tveka inte att kontakta oss

GD Star Rating
loading...
Om BFstuff, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Inga kommentarer

Kommentarer till Om BFstuff är nu stängd.