avatar

Intervju med Sveriges Nations Cup-Kapten.

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Klanrelaterat

Tagged: , ,

Publicerad den februari 01, 2013 med 1 kommentar">1 kommentar

Som vi skrev om här om dagen så är det nu klart att det är Pontiac från laget HeXagon e-Sports som ska leda Sverige i Battlefield 3 Nations Cup 2013. Vi på BFstuFF tog självklart och letade upp Pontiac för att kolla läget inför hans första serjor som kapten för Svensklandslaget i Battlefield.

NC 2013

 

 

 

Jonne: Tjena Pontiac och tack för att du tog dig tid att svara på ett par snabba frågor, kan inte du börja med att presentera dig lite snabbt för alla som inte vet vem du är ?

Pontiac: Jag heter Stefan och 26 år gammal. Jag spelar i HeXagon e-Sports och har spelat i diverse olika klaner i bf3 innan bland annat Clique och Druidz.

Jonne: Det är en hel del spelare som är förvånade och lite skeptiska när dom såg att du blivit vald som ledare för Team Sweden (efter att Tork tackat nej), kan du förstå om vi nu ska kalla det för deras oro över att du som ändå är ganska så ny på ledarrollen ska leda Sverige i Nations Cup ?

Pontiac: Jo den oron kan jag förstå men jag hade aldrig ansökt om jag inte tror jag hade klarat det, och med hjälp av Gojme och Artica som har lång erfarenhet inom Battlefield serien så känner jag mig säker på att vi plockar fram ett bra lag som kan kriga för Sveriges färger i NC.

Jonne:Som du säger så har du 2 välkända ansikten med dig ( Arctica och Gojme ) nu när du ska leda Sverige mot seger, kan du berätta lite hur upplägget ser ut och vem som har hand om vad

Pontiac: Jag har mest hand om det administrativa och hjälper Gojme och Artica där dem vill ha hjälp, laget har tex. Gojme och Artica tagit ut så man kan säga att jag gör detta i samarbete med Gojme och Artica där dem har hand om spelare och taktiker och jag tar det administrativa.

Jonne: Sverige gjort sitt sämst NC förra året när man åkte ut mot Australien redan i kvartsfinalen, känner du någon press på att lyckas bättre detta år och ta Sverige tillbaka till toppen som nog många förväntar sig?

 

Australia

Pontiac: Jovisst ligger där en hel del press men samtidigt vet jag om att med dem spelarna och dem kvalifikationerna vi har i laget idag så kan vi ta oss hela vägen, laget är väldigt bra individuellt. Nu skall vi bara få ihop teamplayet och få till de sista taktiska detaljerna.

Jonne: Hur har bemötandet varit från spelare som ni pratat med inför NC, Finns suget att spela för landslaget eller är det svårt att få ihop en bra lineup ?

Pontiac:
Från början kände jag att det var trögt men sen tog jag hjälp av Gojme och Artica och med dem kom där en hel del spelare som jag kanske inte hade kunnat få med mig annars som tex Dignitas killarna.

Jonne: Sist men inte minst, vinner Sverige guld i år i Battlefield 3 Nations Cup ?

Pontiac: Givetvis.

 

Vi på BFstuFF önskar självklart alla lycka till Pontiac och co i kommande Nations Cup och hoppas vi kan bada i fontänen i vår som världsmästare i Battlefield 3

GD Star Rating
loading...
Intervju med Sveriges Nations Cup-Kapten., 4.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av