avatar

Kan BF slå COD ?

Skrivet av Jonne. Postat i Bad Company 2, Featured, Information, Intervju

Tagged: , ,

Publicerad den januari 06, 2011 med 2 kommentarer">2 kommentarer

Aftonbladet har idag publicerat en trevlig intervju med Patrik Söderlund som är chef för EA´s Racing och Shooter spel och pratat lite med honom om hur han ser på framtiden för tillexempel Battlefield serien.

De är kanske inte stor nyhet att EA / Dice är ute efter att få Battlefield serien  o växa sig större än Call Of Duty serien, frågan är väl om dom någonsin kommer att lyckas ?

– Dice har jobbat med ”Battlefield” i många, många år och naturligtvis finns det ett kommersiellt syfte med det. Men den här studion är såpass stor med så många olika människor så att så länge det finns en aptit på att göra ”Battlefield”-spel bland dem som jobbar här, och de verkligen tycker det är roligt, så kommer vi fortsätta med det. Vi hade en väldigt stor kommersiell framgång med ”Bad company 2”. Det är första ”Battlefield”-spelet som slagit igenom på konsol. Idag pratar man om två shooters, det är ”Battlefield” och ”Call of duty”. Det är de enda två shooterspelen folk spelar. Okej, har du en Xbox 360 så spelar du även ”Halo”. Så var det inte tidigare.

– Idag finns det en enorm lust inom Dice att sig dit ”Call of duty” är. Att göra ett bättre spel än dem som attraherar fler kunder. Det finns ett klart uttryckt, kanske lite kaxigt och arrogant, mål. Men också ett relativt realistiskt mål där folk som jobbar här på allvar kommer att göra allt de kan för att konkurrera med ”Call of duty”

Ni kan hitta hela den trevliga intervjun HÄR

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av