avatar

Karl Magnus Troedsson: ‘Vi är mycket intresserade av eSport’

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Battlefield 4, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Klanrelaterat, Video

Tagged: , ,

Publicerad den april 01, 2013 med 3 kommentarer">3 kommentarer

I förra veckan publicerade youtubeanvändarenLuetintactial en 18 minuter lång intervju med DICE General Manager Karl Magnus Troedsson – där bland annat den inte alldeles för ovanliga ovanliga frågan angående hur DICE ser på Battlefield som eSport dök upp.

Som dom allra flesta vet så finns det en hel del åsikter om denna fråga, men enligt Troedsson är ”eSport någonting som Dice är väldigt intresserade av” och ”multiplayer-delen av Battlefield 3 är någonting de ser som väldigt tävlingsinriktat”..

YouTube Preview Image

Vad tror ni om Troedssons uttalande, bryr sig verkligen DICE om eSporten ?

Tack till Mattias Sjödin för tipset!

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av

  • KaakaaN

    Tycker dom att BF3 är e-sportinriktat så kan vi ju glömma e-sport i BF4…

  • Problemet är att Dice inte vet vad E-sport är känns det som ibland :( Det är ju inte att ens squad kan få poäng eller att man pratar med varandra genom voice ingame..

    Det är funktioner och möjligheter att göra e-sport online samt på lan lättare att spela. Modifiera saker samt funktioner som underlättar vid matchspel. Titta bara på senaste Black Ops där har man 1 ton av funktioner som gynnar esport

  • M4u3N

    Så här, det handlar inte om DiCE ambitioner. Niclas Fegreus som hade stort ansvar i Bf3 har bla spelat i CPL när det begav sig. Nästan uteslutande alla i kärnan av utvecklandet av Battlefield på DiCE har en bakgrund i e-sport. De vet att det är viktigt och brinner för EA. Det handlar inte om vad DiCE vill, för tro mig de vill Det handlar istället om vad ägarna EA vill att DiCE ska prioritera. DiCE får mycket oförtjänt stryk, det är EA som måste påverkas om det skall till en förändring.