avatar

Kommande Battlelog-uppdatering – Live Scoreboard

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 3, Featured, Information

Tagged:

Publicerad den april 03, 2012 med 2 kommentarer">2 kommentarer

Under de kommande veckorna så kommer en ny funktion att rullas ut på Battlelog, Live Scoreboard(!).

Det hela kommer att fungera som så att du kommer kunna se vad som sker på en PC-server direkt i Battlelog. När du tittar på en servers detaljerade information så kommer du dels få reda på hur ställningen ser ut på servern, såväl som hur varje spelare presterar.

Jag själv och troligen en hel del av er finner det frustrerande att du inte kan se en servers ticket-antal utskrivet någonstans. Och en servers namn brukar delge knapphändig information. Jag pratar om klassiker i stil med ”More Tickets”. Ok, mer än vad?

Scoreboarden kommer till viss del att ge en lösning på dilemmat. Även om det vore trevligt att kunna skåda lite mer detaljerad information kring vad för inställningar som gäller på servrarna. Ticketantal, spawntid för fordon, spellägen och så vidare.

Detta kommer även att hjälpa emot de där ytterst enerverande förlusterna, du vet, de där du får när du joinar en server endast för att kastas direkt in i en förlust. Med en snabb kik på scoreboarden så kommer detta nu att kunna undvikas med lättnad. Något specifikt datum för uppdateringen finns icke.

Battlelogpost

GD Star Rating
loading...
Kommande Battlelog-uppdatering - Live Scoreboard, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Om Daniel L

avatar

En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

Bläddra Arkiverade Artiklar av