avatar

Lagkapten till Nations Cup

Skrivet av Tastyandy. Postat i Battlefield 2, Battlefield 3, Klanrelaterat

Tagged:

Publicerad den januari 05, 2012 med 3 kommentarer">3 kommentarer

Nu är äntligen den 5.e Januari här, som jag och förhoppningsvist många andra längtat efter att få veta vem som blev Sveriges lagkapten i första säsongen av Nations Cup. Nations Cup arrangeras utav Clanbase som liksom ESL sköter om ladders & cuper i diverse spel, såsom Battlefield 3.

Första matchveckan kommer att dra igång den 23 Januari. Innan det ska vår kapten ha hunnit plockat ut ett lag som ska representera Sverige och bevara ryktet vi har från Battlefield 2. Bad Company 2 är inget att räkna med då Sverige hade några spelare här och var, full respekt att det inte alls fanns så mycket att välja på som det fanns i Battlefield 2.

Tack och lov har vi nu i Battlefield 3 ett större utbud av spelare, Sverige har visat fin framgång i Battlefield 3 och denna gång tycks spelarna vara samlade på rätt ställen. Kaptenen ska nog inte ha allt för svårt med sina spelare, eller?

Vår kapten blev Managern från HeXagon eSports med namnet M4u3n (Mauen). Som också varit uppe i DICE kontoret på ett möte med Zh1nt0 och company här i Stockholm strax innan spelet släpptes. Jag hade en pratstund med Mauen för att se vad han känner inför det hela.

Nu när du sitter där med en titel av ära, vad känner du inför uttagningen av spelare?

Det kommer bli spännande se hur stort intresset är för att spela. Men gällande själva rekryteringen har jag tänkt mig följande I första skedet så vill jag skaffa en form av lagledning. Dels mig själv, en vice kapten vars uppgift blir att svara för laget för mig om inte jag kan vara med och sedan 1 spelare till för taktikerna & agerar WA. Detta bör vara erfarna, meriterade personer. I andra skedet så kommer jag söka folk genom att fråga respektive CL runt om i communityt om vilka de tycker i deras lag ska ha en plats i laget. Sedan får man testa dessa spelare. Förhoppnings vis kan man bygga squader från befintliga klaner. Och så kan man ta in och lyfta ut dem beroende på map.

Sverige har visat framfötter, både i infanterist och fordons perspektiv. Hur ser du på det?

Det är kul att vi visat framförtterna Eyeballers, Deadbeat, Chaotech har gjort bra ifrån sig vad jag förstår på SQR delen och Genuin och Replika har gjort bra ifrån sig 8on8. Så det är en bra grund att stå på. Utmaningen blir att få ihop alla spelare i ett 8on8 CQ lag. Bästa laget kommer spela det behöver inte vara synonymt med bästa spelarna

Vad tror du att laget skulle kunna prestera, om allt går smärtfritt och du får som du tänkt dig?

Om jag inte trodde på att vi ska ha ett lag för att vinna så skulle jag inte söka. Får vi ihop det så tror jag vi kan vinna det är målet. Sedan tror jag våra största utmanare ligger i Spanien & Tyskland.

Mauen tillägger också följande,

Via Team Sweden.BF3 på battleloggen kommer jag komma ut med information och idag mellan 19.30-20:30 @Quakenet #team-sweden.bf3 finns jag tillgänglig för att svara på frågor från communityt.

Tackar för goda svar och önskar Mauen och även Team Sweden ett stort lycka till! Vi kommer också följa dess framgångar i denna säsong. Stay Tuned!

 

GD Star Rating
loading...
Lagkapten till Nations Cup, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Tastyandy

avatar

Driver organisationen "In Waves" sedan 21 Januari. Min huvudroll på fältet är infanterist. Har lirat BF2, BFBC2. Jag pluggar och njuter av livet. Organisationer och "kvinnor" är först prioriterat. Sedan är det allt emellan att såsa framför TVn, träna, bilar och mycket annat.

Bläddra Arkiverade Artiklar av