avatar

Mortar återvänder i Battlefield 4… nu med 100% mer fjärrkontroll

Skrivet av Daniel L. Postat i Battlefield 4, Information, Nyheter

Publicerad den augusti 13, 2013 med 2 kommentarer">2 kommentarer

Den som satt och hoppades på att den allmänt älskade artilleripjäsen, i folkmun känd som ’mortarjävel’, inte skulle återvända i Battlefield 4 kan nu ta sig till närmsta bergstopp, hytta med nävarna, och svära till valfri låtsaskompis.

“The XM25 Airburst Launcher and a redesigned, remote-controlled Mortar will allow Support players to give indirect fire support while staying with the squad.”

På den officiella Facebooksidan för Battlefield postades det igår en tämligen intetsägande bild, tillhörande text var dock betydligt innehållsrikare. Den avslöjar nämligen att Mortar kommer att återvända i Battlefield 4, med en twist – nu kommer den nämligen att vara fjärrstyrd.

Någon mer information rörande hur detta i praktiken kommer att fungera ges ej. Jag antar att det kommer röra sig om någon självladdande och/eller magasinmatad historia. Då det låter lite omständligt att behöva springa och ladda om maskineriet mellan varje skott. Någon mer information rörande hur detta i praktiken kommer att fungera ges ej. Jag antar att det kommer röra sig om någon självladdande och/eller magasinmatad historia. Då det låter lite omständligt att behöva springa och ladda om maskineriet mellan varje skott.

Eller så kommer det, likt en vis och inte lika upprörd läsare pekat ut, inte röra sig om någon pjäs som måste placeras ut, utan kommer istället att fungera på ett liknande vis som artilleri gjorde för recon i Bad Company 2. Skoj att se hur DICE blickar bakåt, ännu skojigare om det hela kommer att fungera på pricken som det gjorde i BC2 – då artilleri inte ens var nära så enerverande och konstant där som det kan vara i Battlefield 3.

GD Star Rating
loading...
Mortar återvänder i Battlefield 4... nu med 100% mer fjärrkontroll , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Daniel L

avatar

En bitter gubbe fången i en ung mans kropp.

Bläddra Arkiverade Artiklar av