avatar

Mycket snö och öken i kommande End Game-kartorna!

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information

Tagged: , , , ,

Publicerad den februari 16, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Som dom flesta vet vid detta laget så kommer den 4:e och sista DLC´n ( End Game ) till Battlefield 3 i mars och med DLC´n kommer även 4 nya kartor.

Riverside

Första kartan går under namet Operation Riverside och ska enligt utsago vara fullspäckad med ramper och mycket annat skoj för att man ska få ut så mycket glädje som möjligt av den nya motorcykeln som kommer i samband med DLC:n. Kartan ska även vara utformad för att passa bättre för inf-strider, exakt hur dom tänkt sig med de är förstås för tidigt att säga nu.

Nebandan flats

Karta nr 2 går under namnet Nebandan Flats, Nebandan Flats ska i motsats till Operation Riverside vara mycket öppnare vilket lär underlätta för er som gillar att rulla runt i sanden med era tanks.
Endast en del vindkraftverk och enstaka hus kommer att sätta stopp för det hejdlösa-körandet.

Kiasar Raildroad

Karta nr 2 går under namnet Kiasar Railroad och för en inbiten Battlefield 1942 räv så tycker jag personligen att det ser ut som den gamla goa kartan Kursk från just tidigare nämda Battlefield 1942.

Vi får däremot inte mycket information om Kiasar Railroad i dagsläget utan det verkar som DICE lagt energi på att bygga en karta som ska passa utmärkt för just den kommande motorcykeln eftersom det lovas en del ”hinder” i naturen som man kan använda till en hel massa skoj med lite fantasi.

Sabalan Pipeline

Sist men inte minst så får vi ta del av Sabalan Pipeline vilket verkar vara en kopia på den så väl omtyckta Operarion Firestorm men med denna gång en massa snö. Kartan verkar även vara byggd med samma tänk som Operation Firestorm eftersom det utlovas bra terräng för både Inf och fordonsstrider på just Sabalan Pipeline.

Alla dessa 4 kartor kommer att kunna spelas på dom nya spellägen Capture The Flag och Air Superiority men förstås även på dom gamla goingarna Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch och sist men inte minst Squad Deathmatch

Mer info hittar ni HÄR

GD Star Rating
loading...
Mycket snö och öken i kommande End Game-kartorna!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av