avatar

Nu finns Battlelog ute på App Store för iPhone och iPod Touch

Skrivet av SilenT. Postat i Battlefield 3, Featured, Nyheter

Tagged: , , ,

Publicerad den april 18, 2012 med 3 kommentarer">3 kommentarer

Den efterlängtade Battlelog Appen till iPhone och iPod touch är äntligen ute. Det gick mycket diskussioner om denna appen redan för några månader sedan eftersom ingen har hört något sen den först visades upp i en video.

I appen finns precis som på Battlelogs hemsida information om din statistik,upplåsningar,Battle feeden samt mycket mer. Helt enkelt en liten miniatyr av Battlelogs hemsida. Det som dock fortfarande saknas är en app till windows phone samt Android, men ryktet säger att även detta är på gång.

Tyvärr finns det inget stöd för iPad i fullversion, det vill säga att den inte utnyttjar plattans hela skärm med roliga saker. Dock kan du ladda ner appen till iPad men får hålla dig till samma storlek som en iPhone ger.

Du hittar appen HÄR

GD Star Rating
loading...

Om SilenT

avatar

Jag är en yngling instängd i en gammal gubbes kropp...

Bläddra Arkiverade Artiklar av

  • xyanide

    Känns som att man lika gärna kan använda vanliga battlelog på en ipad. De skärmarna är väl tillräckligt stora för det? Annars är det välkommet även på Android!

  • Hans

    Det har funnits en inofficiell Battlelog app för Android ett bra tag. Jag vet inte hur den står sej mot den nu officiella, men den uppfyller det iaf det mesta (?) man kan vilja ha ut av den. Sök på Battlelog så prickar Du nog.

  • UmaadSilent

    På paddan så kör jag vanlig browser om jag loggar in på Battleloggen då det funkar perfekt, så kan tänka mig att det är därför dom inte gjort den anpassad till iPaden.