avatar

Nya bilder från Armored kill och SNÖ

Skrivet av caponx. Postat i Battlefield 3, Featured, Patch

Tagged:

Publicerad den augusti 16, 2012 med 3 kommentarer">3 kommentarer

Det har ploppat ut lite nya bilder som ni kanske har sett om inte så finns dom nedan. En av kartorna heter Alborz Mountain som är en snökarta likt Port Valdez som fanns i Bad company 2. Ni vet den där kartan man nötte sönder i betan innan spelet släpptes. Port Valdez fick både ris och ros av spelare, den största anledningen till ris var nog att när spelet väl hade släppts ville ingen ens spela kartan eftersom man hade lagt galet mycket tid på den i Betan.

Även om det finns väldigt lite information om Alborz Mountain än så brukar dessa snöbanor blir väldigt populära. Om jag får gissa så beror detta på att de flesta banorna i Battlefield serierna oftast går mot en mer solig karaktär ungefär som klimatet i Playa Del sol, ni vet den där populära serien som gick för en massa år sedan.

Nåväl åter till bilderna från Armored Kill! Tror ni detta kommer bli en ny Port Valdez som nöts sönder med stridsvagnarna tills snön smälter på kartan?

När vi ändå var inne på sol och bad slänger vi in de nyaste bilderna från Death Valley, även om denna karta utspelar sig på natten lär det vara en härligt fin bana med många tillfällen för långa stridsvagns skott.

GD Star Rating
loading...

Om caponx

avatar

Jobbar som tekniker på ett IT företag.

Bläddra Arkiverade Artiklar av