avatar

Runda 2 over and out i BNL

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Information, Internationellt, Klanrelaterat, Nyheter

Tagged:

Publicerad den februari 10, 2013 med 2 kommentarer">2 kommentarer

BNL

Man brukar säga att barn växer så snabbt så man knappt hinner med och jag får väl säga det samma om säsong 4 i BNL.
Runda 2 väljer jag att kalla för konflikternas-runda helt enkelt för att det mesta handlat om att lösa en konflikt mellan Muttley #2 och Revo i division där en stulen APC bidrog till allt detta, men nog om de nu.

Det mest häpnadsväckande denna vecka resultatmässigt är helt enkelt svensk laget Skuugen´s kross i division 3 där dom förnedrade ungerska Public Pentek Squad med hela 891-0 .
Men även som utlovat förra veckan så blev det en riktig nagelbitare mellan svensklagen HeXagon e-Sports och Clan 1430 där Clan 1430 tillslut vann med 207-154.

I division 4 gjorde svenska Dad´s Army ingen besviken när dom övertygande slog danska The Danish Rebels 532-0.

I division 2 hade svenska Heroes Must Conquer pressen på sig att slå finska Anvil eSports för att inte hamna för långt efter i tabellen och efter en lite knackig start på Bazaar  så vekrar svenskarna ha tagit sig i kragen och vann matchen tillslut med 427-29.
Tyvärr var detta den enda matchen i Division 2 eftersom Team Italy valde att aldrig dyka upp till match mot Team Frostbite.

bild 2

Om division 1 finns inte mycket att säga eftersom svensklagen IKEA valt att flytta fram sina match även denna veckan.
I den enda matchen som spelade i division 1 så visade våra danska grannar i VIP att dom fortfarande håller toppnivå när dom nollade polska BadRespawn, tack vare dessa 3 färska poäng så tog VIP ledningen i division 1.

Under kommande vecka så har vi ett par nya nagelbitare där det t.ex kommer vara tidigt seriefinal mellan svenska lagen i division 3 Skuugen och Clan 1430 och där Dad´s Army ska försöka över 1:a platsen i division 4 från finska Beg For Mercy, men även matchen mellan VIP och Team France i division 1 lär bli en jämn historia

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av