avatar

Runda #3 i Play4Free Opening Cup.

Skrivet av Jonne. Postat i Information, Intervju, Klanrelaterat, Nyheter, Play4free

Tagged: ,

Publicerad den juli 16, 2011 med 2 kommentarer">2 kommentarer

Ännu en ny vecka och dags för Runda #3 i Play4Free Opening cup i helg.

Tyvärr så har de svenska hoppet LeSex dragit sig ur Cupen i förra veckan efter bristande intresse och en WO förlust.

Vi på Bfstuff.se fick tag på LeSex´s Klanledare Lundis och möjligheten att fråga honom varför dom helt enkelt var tvugna att slänga in handuken och vad han tyckte om cupen i sig.

Bfstuff.se : Hejsan Lundis ! hörde tyvärr att ni i LeSex varit tvugna att lämna cupen, vad berodde detta på ?

Lundis : Det berodde dessvärre på att vi inte fick ihop tillräckligt med folk till den andra cupmatchen. Starten av cupen blev uppskjuten med mer än en månad, vilket gjorde att den hamnade olyckligt mitt i sommaren.

Jag skulle dock vilja rikta ett stort tack till dem spelare som höll sig kvar och även dem spelare som vi med kort varsel fick tag på (ex. Finn, Snaertig och Krusken)

BfStuff.se : Vad tyckte du och dom andra i laget om cupen i säg, är play4free något som du tror kan bli stort framöver i klansammanhang och tuneringsmässigt ?

Lundis : För våran del var Play4Free-cupen mest en rolig sak i väntan på BF3. Jag tror inte det är någonting som kommer att stanna kvar och utvecklas.

Som reglerna var utformade för just den här cupen, var det tillåtet med ”unlocks”, det vill säga man kunde köpa på sig alla möjliga uppgraderingar och vapen. För dem som inte gjorde detta, exempelvis LeSex, var det ”game over” direkt. Vapnen var fruktansvärt OP.
Vi konstaterade ganska snabbt att det inte var roligt att spela på sådana vilkor.

Bfstuff.se : Tack för att du tog dig tid att svara på dessa snabba frågor och vi får önska er lycka till med laget framöver !

 

Men fortfarande är de 16 stycken tappra Europeiska lag som fightas om att få spela final mot vinnaren i den Amerikanska delen av cupen och vi på Bfstuff.se ska göra vårat bästa för att hinna med att uppdatera er om hur de går även framöver i cupen.

Ni kan som vanligt hitta all info om cupen om ni klickar er vidare till Denna länken.

 

 

 

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av