avatar

Runda 4,5….. over and out i BNL

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Klanrelaterat

Tagged: ,

Publicerad den mars 20, 2013 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

BNL

Mycket har hänt i BFstuFF Nordic League sedan jag hade möjlighet att uppdatera er senast.Efter att vi haft en hel del strul med BNL där vi tillslut blivit tvungna att byta host mm så har sidan rullat på i ganska bra fart och runda 4,5 och 6 har spelats undan i sån hastighet att man knappt hunnit med själv.

Med endast 1 runda kvar i BNL så är de oliiiidligt spännande i dom flesta divisionerna där där vi har svensk ledning i division 1 genom IKEA och även i division 3 där PGC leder sin division.

bf3

I division 1 ligger svenska IKEA 1 poäng framför tyska logiX där båda lagen har kvar att möta isländska Catalyst Gaming och där IKEA även ska möta polska BadRespawn som haft det väldigt tungt denna säsongen och fortfarande ligger på 0 poäng.
logiX i sin tur ska däremot ställas mot starka VIP som ligger på en 3:e plats i division 1 och fortfarande har möjlighet att vinna division 1 om både logiX och IKEA tappar poäng.
När det är dags för summera säsong 4 om ett par veckor så tror jag däremot att IKEA kan hålla ifrån och plocka hem 1:a platsen till Sverige.

bild 2

I division 2 kan vi utlova en match som sent kommer att glömmas där svenska Heroes Must Conquer som leder division 2 med ynka 30 tickets ( samma poäng )  som tyska Team Revo kommer att mötas i sista omgången.
Jag har väldigt svårt att tippa någon vinnare i denna matchen och därmed vinnaren i division 2 men hoppas innerst inne att HMC´s rutin och teamplay räcker för att slå tyskarna.

Division 3 är nog däremot en av dom divisionerna där segern redan är säkrad eller är den de ?
I sista omgången kommer PGC E-Sport som leder ynka 1 poäng före Skuugen ställas mot norska Tronderbataljonen som i första anblick ser ut som en ganska enkel resa men känner jag norrmännen rätt så kommer dom att göra allt för att klättra upp från sin 7:e plats.

jets

I divison 4 har Community Of Fun från Finland allt i sina egna händer där dom kan vinna divison 4 om dom lyckas plocka 1 poäng mot svenska Dad´s Army i sista omgången.
Däremot kommer det bli en en fight in i de sista mellan norska Team Inzane som ligger på en 2:a plats endast 2 poäng före 3:an Beg For Mercy från Finland och ja dessa 2 lag kommer att mötas i sista omgången.

Vi kommer att komma med en sammanställning av Säsong 4 i BNL när väl alla matcher är färdigspelade, så håll ögonen öppna om ni vill veta hur det hela slutade!

 

 

GD Star Rating
loading...
Runda 4,5..... over and out i BNL, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av