avatar

Rykten om Bad Company 3 & Mirrors Edge 2

Skrivet av caponx. Postat i Bad Company 2, Battlefield 3, Featured, Spel

Tagged: , ,

Publicerad den maj 17, 2012 med 4 kommentarer">4 kommentarer

Det cirkulerar ett rykte angående spelen Bad Company 3 och Mirror Edge 2. Efter att några nyckelpersoner på EA såväl som DICE uppdaterat sina CV:s på sidan LinkedIn med intressant fakta. Den första är Michael Joseph C som skrev i sitt CV att han mellan 2009-2011 citat;

provided video game prototype, design and demo feedback on various AAA titles including the Battlefield: Bad Company 3, Dead Space 2, Devil May Cry 5 and other unannounced titles

En ej namngiven person som tidigare jobbade på EA som numera befinner sig på Ubisoft har skrivit i sitt CV att han arbetade med Mirrors Edge 2 så tidigt som 2009. Så frågan är om finns det någon sanning i ryktena som cirkulerat, är Mirrors Edge 2  verkligen under utveckling?

När det gäller Bad Company 3 känns det lite mer osäkert anser jag, nästan så man tror att man inte hade bestämt sig om det vad Battlefield 3 eller BC 3 som man utvecklade hos DICE innan man bestämde sig för att kalla det BF3. Om man faktiskt jämför Bad Company 2 och BF3 känns de väldigt lika varandra, om man inte räknar in Fordon + en del destruction m.m.

Att man jobbar på Bad Company 3 känns också konstigt eftersom det spelet förmodligen skulle komma i skymundan av BF3, för vad ska bli nytt i Bad Company 3? I så fall kanske ryktet om 2143 återigen tar fart och BC3 kanske utspelas i framtiden?

Den som lever får se.

Boxart av master-chief-rocks-halo

GD Star Rating
loading...

Om caponx

avatar

Jobbar som tekniker på ett IT företag.

Bläddra Arkiverade Artiklar av