avatar

Rykten om Snökarta samt fortsatta problem på PS3

Skrivet av admin. Postat i Bad Company 2, Battlefield 3, Featured, Patch, Playstation 3

Tagged: ,

Publicerad den december 28, 2011 med 8 kommentarer">8 kommentarer

Nu när julen nästan officiellt är över så finns det fortfarande lite problem med BF3 på playstation 3. Många pratar om input lag som finns på PS3 samt att VOIP inte fungerar.

EA/Dice svarar:

we are investigating the root cause and possible solutions for PS3 VoIP. We ask for your patience while this is worked out.

EA/Dice säger också att man undersöker problemet med att man ibland spawnar utan vapen eller att man möts av en svart skärm när man laddar en karta från B2K expansionen.

Dice meddelar att man är medveten om problemet och jobbar på en lösning.

I Battlefield 3 finns det som ni märkt inga snökartor, detta är något som fanns i Bad Company 2 och var väldigt uppskattat. Många spelare undrar varför det inte finns till Battlefield 3 (även vi). När en användare på Twitter frågade Dice om det kommer någon snökarta till BF3 fick han svaret.

that’s a definite possibility!

Det är alltså inte helt omöjligt att vi får se en snökarta även till Battlefield 3!

När vi ändå är igång med spekulationer så undrar många vad Dinosaurierna står för, de finns utspridda på bland annat Wake Island. Ett rykte som florerat länge är att det ska komma en DLC tyrannosaurus Warfare Pack, Dice säger att detta bara är ett rykte och ger inga mer svar på frågan.

Även om just en tyrannosaurus expansion har efterfrågats mycket till och med i Wishlist tråden på Battlelog så återstår det att se om man kommer lägga till någon form av ”tyrannosaurus” feature.

GD Star Rating
loading...

Om admin

avatar

Bläddra Arkiverade Artiklar av