avatar

Rykten om Snökarta samt fortsatta problem på PS3

Skrivet av admin. Postat i Bad Company 2, Battlefield 3, Featured, Patch, Playstation 3

Tagged: ,

Publicerad den december 28, 2011 med 8 kommentarer">8 kommentarer

Nu när julen nästan officiellt är över så finns det fortfarande lite problem med BF3 på playstation 3. Många pratar om input lag som finns på PS3 samt att VOIP inte fungerar.

EA/Dice svarar:

we are investigating the root cause and possible solutions for PS3 VoIP. We ask for your patience while this is worked out.

EA/Dice säger också att man undersöker problemet med att man ibland spawnar utan vapen eller att man möts av en svart skärm när man laddar en karta från B2K expansionen.

Dice meddelar att man är medveten om problemet och jobbar på en lösning.

I Battlefield 3 finns det som ni märkt inga snökartor, detta är något som fanns i Bad Company 2 och var väldigt uppskattat. Många spelare undrar varför det inte finns till Battlefield 3 (även vi). När en användare på Twitter frågade Dice om det kommer någon snökarta till BF3 fick han svaret.

that’s a definite possibility!

Det är alltså inte helt omöjligt att vi får se en snökarta även till Battlefield 3!

När vi ändå är igång med spekulationer så undrar många vad Dinosaurierna står för, de finns utspridda på bland annat Wake Island. Ett rykte som florerat länge är att det ska komma en DLC tyrannosaurus Warfare Pack, Dice säger att detta bara är ett rykte och ger inga mer svar på frågan.

Även om just en tyrannosaurus expansion har efterfrågats mycket till och med i Wishlist tråden på Battlelog så återstår det att se om man kommer lägga till någon form av ”tyrannosaurus” feature.

GD Star Rating
loading...

Om admin

avatar

Bläddra Arkiverade Artiklar av

 • Raazk

  Dinusaurierna kommer ifrån att VDn för Activision fick frågan varför Call of Duty inte säljer så mycket på PC. Då svarade han något i stil med ”Vi har väll för lite Dinosaurier”.
  Detta är ett rykte jag läst någonstans, tror det va BF3blog.com. Inte helt säker dock!

 • aidi

  Dinosaurie saken är ju bara för att Activision skickade en representant till 4chan för att fråga vad som saknas i sitt spel(MW3), 4chan svarade ”MORE DINOSOURS!!”.
  Som ett skämt satte DICE in en liten dinosaurie i sitt spel för att retas med Activision.

 • Henrik

  Jag körde en runda med JoeGrant, som jobbar på DICE och han sa att snökartor inte skulle se lika bra ut som de gör med betong banor. frostbite har ju en riktigt bra ljus och skugga motor som gör att bf3 ser så bra ut!

 • Finns dinosaurierna på ngn mer bana än Wake Island? För ni skrev ”bland annat på…”

  Btw, för dom som missat mitt hopklipp ^^ http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/nlhqp/since_all_six_dinosaurs_been_found_on_wake_island/

 • De vi vet är Wake men eftersom vi inte ville utesluta att dom finns på andra ställen blev texten så :)

  Trevlig loading screen :D

 • Anonym

  Skulle någon, Ja Någon vilja spela med mig, när jag får ny data, jag är ny, så har inga kompisar att spela med :(

 • Anonym

  Studsa in på Bfstuff.se:s Battlelog pluton så kommer du säkert hitta likasinnade där =)