avatar

Sugen på att testa på o köra Mix-match i Battlefield 2 ?

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 2, Featured, Information, Klanrelaterat

Tagged: ,

Publicerad den september 16, 2011 med 8 kommentarer">8 kommentarer

De har under Battlefield 2´s än så länge 6-7 år långa liv arrangerats en hel olika gemensamma PCW´n / Bigwars etc mestadels så att folk utan någon fast klan ska kunna få chansen att spela lite mer organiserat emellanåt.
Nu på Söndag 18/9 klockan 21.00 är de då dags igen för något som kanske bli den sista Mix-PCW´n i Battlefield 2 i Sverige.

Vad är då Mix-Pcw ?
Jo de är helt enkelt så att man tar (oftast) 16 spelare och slumpmässigt delar upp dom i 2 lag med 8 spelare i varje som helt enkelt spelar 1-2 kartor mot varandra.
Är intresset stort så kan de bli upp till 16-32 spelare per lag.
Alla är välkomna att delta och de enda kravet är egentligen att ”du” har tillgång till Ventrilo 3,0 och ett glatt humör, kan i och för sig även vara en fördel om du äger en kopia av Battlefield 2 eftersom de är spelet som kommer att spelas…

MrLundis: Med betaversionen i antågande är det dags för en sista omgång med Mix-PCW:er, innan det är dags att låta Battlefield 2-skivan samla damm och förhoppningsvis börja spela ett bra Battlefield 3.

Hur anmäler man sig då?
Jo du kan faktiskt helt enkelt anmäla dig här nedanför genom ett lämna en kommentar med vilket nick du vill delta så ser vi på Bfstuff.se att din anmälan går vidare till dom som arrangerar de hela.

Mer information om de hela hittar du Här

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av