avatar

Sugen på att testa på o köra Mix-match i Battlefield 2 ?

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 2, Featured, Information, Klanrelaterat

Tagged: ,

Publicerad den september 16, 2011 med 8 kommentarer">8 kommentarer

De har under Battlefield 2´s än så länge 6-7 år långa liv arrangerats en hel olika gemensamma PCW´n / Bigwars etc mestadels så att folk utan någon fast klan ska kunna få chansen att spela lite mer organiserat emellanåt.
Nu på Söndag 18/9 klockan 21.00 är de då dags igen för något som kanske bli den sista Mix-PCW´n i Battlefield 2 i Sverige.

Vad är då Mix-Pcw ?
Jo de är helt enkelt så att man tar (oftast) 16 spelare och slumpmässigt delar upp dom i 2 lag med 8 spelare i varje som helt enkelt spelar 1-2 kartor mot varandra.
Är intresset stort så kan de bli upp till 16-32 spelare per lag.
Alla är välkomna att delta och de enda kravet är egentligen att ”du” har tillgång till Ventrilo 3,0 och ett glatt humör, kan i och för sig även vara en fördel om du äger en kopia av Battlefield 2 eftersom de är spelet som kommer att spelas…

MrLundis: Med betaversionen i antågande är det dags för en sista omgång med Mix-PCW:er, innan det är dags att låta Battlefield 2-skivan samla damm och förhoppningsvis börja spela ett bra Battlefield 3.

Hur anmäler man sig då?
Jo du kan faktiskt helt enkelt anmäla dig här nedanför genom ett lämna en kommentar med vilket nick du vill delta så ser vi på Bfstuff.se att din anmälan går vidare till dom som arrangerar de hela.

Mer information om de hela hittar du Här

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av

 • nu blir Lundis glad :D

 • Jonne

  @caponx:

  Mm, kan ju hoppas de, hörde ryktas att de inte gick så bra för hans favorit lag i fotboll igår ( Malmö ) så var tvungen o försöka trösta han med en nyhet ;)

 • @Jonne: Har la gått sådär för Malmö efter allt prat om att dom ska spela Europa league, kval CL etc :D

 • LoA

  Har suttit och testat varenda spel jag haft utan att ha hittat något som är kul.

  Efter denna artikeln så stoppade jag i BF2 skivan och installerade det direkt! BF2 blir aldrig tråkigt! :)

  Tack!

 • @caponx: Svensk fotboll är inte direkt något att hänga i granen om man säger så. ;)

 • @LoA: Härligt Loa :)

 • Jonne

  @LoA:

  Säg till om jag ska skicka en anmälan till MrLundis som håller i detta så du får en plats i nått av lagen eller kanske du registrerar dig själv på BFHQ och anmäler dig ? :)

 • MrLundis

  Tackar för draghjälpen bfstuff.se!

  Blev en 18 personer, med blandat ”nya” och äldre spelare, framförallt från LateX och FutureGaming, bland annat ”landslags-Munken” och en del andra storfräsare. Repris nästa söndag, kanske? CaponX borde komma! :-P