avatar

Sverige dominerar BF3 scenen.

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Klanrelaterat

Tagged:

Publicerad den februari 15, 2012 med Inga kommentarer">Inga kommentarer

Sverige har alltid varit ett av dom ledande länderna när de kommer till eSport och Battlefield, Battlefield 3 är inget undantag från detta utan det mesta har helt enkelt gått sveriges väg dom senaste veckorna.
Vi skrev för drygt en vecka sedan om Genuin Gaming som vann ESL Go4BF3 #11 ( 8 vs 8 ) som första nordiska klan och saker o ting fortsatte att gå Genuin Gamings väg, laget kvalificerade sig till ESL Night Cup ( 5 vs 5 ) tillsammans med det andra svenska laget Team Firestar,
I Söndags vann även svenska laget EYEBALLERS 4 vs 4 sqr Winter Cup på ESL sammtidigt som Genuin Gaming plockade hem segern i denna veckans ESL Go4BF3 #12 och blev det första laget att vinna cupen 2 veckor i rad.

Den nya veckan började även bra för våra svenskaspelare genom att Sverige plockade hem en enkel seger mot Litauen i Nations Cup med hela 479-0 på Caspian Border.

SWE-Snejbelsax
Redan vid starten av matchen fick vi första hinten av vinst, då de bara var 7 spelare. Man såg sedan ganska tydligt att vi hade bättre gubbar på alla positioner, då speciellt fordonen. Matchen var inte så händelserik och vi tog en väldigt stabil seger på 479-0, av totalt 500 möjliga.

Ikväll gick även finalen i Allienware Cup av stapeln där Genuin Gaming ställdes mot spanska GIANTS tyvärr så blev GIANTS snäppet för vassa för Genuin Gaming ikväll och svenskarna fick se sig besegrade med 110-80 på Damavand Peak men Genuin Gaming fick med sig 600 Euro som plåster på såren för 2:a platsen och GIANTS kunde kamma hem första priset på 1000 Euro.
Jag fick en kommentar från en självklart besviken lagledare i Genuin Gaming om kvällens match där GIANTS verkat vara laget som dominerade luften.

GenuinOaKMaN
Det finns två aspekter av damavand peak, den ena är baken den andra är luften, vi dominera den ena de dominera den andra. Tyvärr höll de den avgörande aspekten, luften.

 

Med andra ord så har Sverige plockat hem dom flesta turneringarna / matcherna som spelats den senaste veckan, vi får helt enkelt hoppas att det fortsätter så även nästa vecka.

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av