avatar

Sverige fortsätter sitt segertåg i Nations Cup.

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Klanrelaterat

Tagged:

Publicerad den februari 09, 2012 med 1 kommentar">1 kommentar

I förra veckan skrev vi om Sveriges framgångar i NationsCup (NC) i Battlefield 3 där Sverige körde över Cypern i första matchen.I söndags var det dags för nästa match i Grupp D där man denna gången ställdes mot Slovaken på Metro och ännu en gång visade Sverige att man är att räkna med även i Battlefield 3 genom att krossa Slovaken med 429 – 0 .

Nästa match som går av stapeln på söndag kommer troligtvis inte bli lika lätt för Sverige då man ställs mot de lite mer namnkunniga Litauen.Jag tog ikväll och letade upp spelaren Snejbelsax som var en av spelarna som ställdes mot Slovakien i söndags för att få hans åsikt om landslaget och matcherna.

Jonne:  Tjena Snejbel o grattis till eran 2:a vinnst i NC! Ni ställdes mot Slovakien denna gången och verkar ha fått en ganska enkel färd på Metro.

Snejbelsax: Tackar tackar! Jo, resultaten ljuger ju inte direkt, matchen var en ensidig historia. Med vår inf-lina på metro hade en torsk här varit något av ett fiasko. Jag tror vi fick till en halv pracc innan matchen och såhär i efterhand kan jag inte säga att det behövdes något mer heller. Har inte så mycket att säga om deras lag egentligen, svårt att bilda sig en uppfattning om kvalitéerna.
Mmen de var iaf duktiga på att gömma sig vid vår main…

Jonne: På söndag är dags för nästa NC match då ni kommer att ställas mot Litauen som är kända som ett lite bättre lag än Slovakien, hur ser du på era chanse att plocka hem en 3:e fullpott på söndag ?

Snejbelsax:  Vi spelade mot litauen med crackclan, och jag kan inte säga att vi blev så imponerade. Detta var dock någon vecka sen och jag har ingen aning hur mycket de har praccat. Trots det så ser jag allt annat än en vinst som ett misslyckande. Jag är övertygad om att vi har bättre gubbar på alla possar.

Jonne: Ok du verkar tro på ditt lag ser jag, men tyvärr har erat lag och Mauen som lagledare även fått ta en del skit inför NC eftersom många tycker att ni är allt för oerfarna, vad tycker du om detta ? Har ni ett lag som kan nå samma framgångar som landslagen innan er i t.ex Battlefield 2 och Battlefield 1942 där Sverige var världsledande.

Snejbelsax: Självklart tror jag på laget, annars hade jag inte spelat. Att folk diskuterar huruvida mauen har tagit ut rätt lag eller inte hör ju till, precis som folk diskuterar fotbollslandslaget. Alla har olika åsikter, men mauen har kört på det han tror är bäst. Vad gäller erfarenheten så visst, vi är många spelare som ej spelat nc förr, men spelarna är ju inne i laget för att ha visat vad de kan i bf3 och inte för vad de kan i bf2/42. Jag tror att vi kan nå riktigt långt.

Jonne: Ok tack ! då får jag önska dig och laget lycka till framöver och förhoppningvis kan vi fira ett guld i Battlefield 3 senare i vår !

Snejbelsax: Tack själv! Det får vi verkligen hoppas! :)

GD Star Rating
loading...
Sverige fortsätter sitt segertåg i Nations Cup., 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av