avatar

Sverige utslagna ur Nations Cup

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 3, Featured, Information, Internationellt, Intervju, Nyheter

Tagged:

Publicerad den mars 25, 2012 med 2 kommentarer">2 kommentarer

Vi på BFstuFF har tidigare skrivit om Sveriges framgångarna i Battlefield 3 Nations Cup, där de kort och gott kört över sina motståndare under de inledande gruppspelsmatcherna och allt såg ut att gå Sveriges väg. Men som alla vet så är det i slutspelet som det gäller att prestera och tidigare idag (söndag) ställdes Sverige mot Australien. På förhand en lite svårtippad match eftersom man sällan möter klaner/spelare från just Australien.

Matchen spelades hur som helst på kartorna Grand Bazzar och Caspian Border, olikt andra matcher mot Australien så valde Sverige att inte möta dem på en neutral server i USA utan matchen delades upp.
Därmed spelades Bazaar på Australiens server och Caspian på Sveriges, detta var tyvärr något som Sverige fick äta upp eftersom att Australien kort och gott körde över Sverige med hela 442-0 på Grand Bazzar.

Sverige gav däremot inte upp utan när det väl var dags för Caspian Border på just Sveriges server och med kunskapen om att Sverige har väldigt bra jetpiloter så gavs Australien en ordentlig fight. Första rundan på Caspian slutade med 199-0 till Sverige och därmed var Sverige tvungna att vinna runda 2 med 243-0, med andra ord hade Sverige endast råd att tappa 7 tickets under hela runda 2.

Australien visste självklart om detta och använde sig därför av en väldigt speciell taktik som helt enkelt gick ut på att hoppa ur alla jets/hellis i luften och i stället satsa allt på att få igång en snabb ”bleed” på Sverige. Vilket dom lyckades med galant och vann därmed runda 2 på Caspian med 88-0.

Därmed blev tyvärr Sverige utslagna och Sveriges dominans i Nations Cup bruten. Vad detta beror på är självklart svårt att säga, vissa skulle nog skylla på servern eller på att fel spelare fanns i laget men i slutändan så är det bara att konstatera att Australien var helt klart bättre än Sverige denna soliga söndag i mars.

Vi på BFstuFF tog och sökte upp en självklart mycket besviken Krusken för att försöka få lite klarhet i vad som gick fel.

Jonne^:  Halloj Krusken ! tyvärr så tog Sveriges resa i Nations Cup slut idag mot Australien, kort och gott, vad var det som gick fel ?

Krusken: Haha ja Jonne den slutade ju inte som vi hade tänkt oss. Börja ju med att matchen spelade idag kl 11. Skulle ha spelats kl 21 svensk tid. Detta resulterade till att vi inte hade spelare på rätta positioner. Hade jag vetat att det skulle slutat så här, hade jag hellre valt WO mot Kängru folket. Men tyvärr så var vi för kaxiga och trodde att vi skulle ta hem det hela ändå.
Spelade en INF map med 380-500ping, alla rundor på deras fast reglerna säger: 1runda per karta server. Är ju nästan omöjligt att spela INF med 300+ ping.
Sen när vi väl kom på våran server som var AIR map så funkade det inte alls. Fick sätta Mums som singelheli som aldrig spelat det, han gjorde så gott han kunde. Tjunfisk ägde i luften. Tills dem började Baila höger och vänster vilket lede till att dem alltid kom på flag.
Ja det är väl lite kort den totala katastrofen..

 

GD Star Rating
loading...

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av