avatar

Veckans lag: HeXagon e-Sports

Skrivet av Jonne. Postat i Battlefield 4, Featured, Information, Intervju, Klanrelaterat

Tagged: , ,

Publicerad den januari 23, 2014 med 1 kommentar">1 kommentar

Vi på BFstuFF.se vill lyfta fram våra svenska lag och spelare lite extra och har därför kört igång en serie som vi så fint valt att kalla Veckans lag.
Det hela handlar helt enkelt om att vi ger vissa spelare eller vissa lag en kort stund i rampljuset och på samma gång kanske lyckas få fler av er spelare där ute att intressera er för just klanspel.

Först i tur i denna serie är dett anrika svenska laget HeXagon e-Sports som funnits med i Battlefield scenen i ur och skur.
Jag tog tidigare i veckan kontakt med RobRoy som är manager för HeXagon e-Sports 8vs8 lag för att känna av pulsen i laget men även för att bara lösprata lite om Battlefied 4.

hex 2

Tjena RobRoy!

Jonne: Skulle inte du kunna ta och prestentera dig lite kort till läsarna som inte känner till dig sen tidigare är du snäll?

RobRoy: Jag heter Robert Bondesson och är snart 43 år ung (dock inte äldst i laget ;)) och har lirat Battlefield sedan 1942 kom ut och ”fuskade” med lite CS m.m. innan dess. Har i princip bara spelat i 2 klaner under min ”karriär” som började med BF2 i den gamla anrika klanen Dads Army där jag spelade tillsammans med t.ex. dig Jonne. Efter det blev det HeXagon e-Sports och där har jag blivit kvar i snart 7 år. Är sedan BF3 spelande manager för vårt 8vs8 lag där jag mest spenderar tiden i tank eller APC.

Jonne: Du har ju som du själv säger nu spelat i HeX i väldigt många år, hur kommer det sig att du valde just HeX ?

RobRoy: Ett av de lag som jag/vi verkligen gillade att spela med/mot i BF2 när jag spelade i Dads var just HeX och vi hade många jämna & härliga fighter. Jag gillade deras sätt att spela & att se på spelandet samt att laget/klanen bestod (och består) av duktiga & trevliga människor. Klanen har en bra ledning & struktur vilket jag tycker är A & O för att få folk att trivas och bygga långsiktigt.

Jonne: Inom battlefield 4 scenen snackas det en hel del om att ni i HeX valt att satsa lite extra gämfört med era tidigare satsningar i Battlefield 2 och Battlefield 3, stämmer detta?

RobRoy: Då tror jag ”scenen” har fått det hela om bakfoten – i vårt 8vs8 lag spelar och satsar vi precis lika mkt/lite/”lagom” som vi alltid gjort och för vår del innebär det i första hand att vi spelar för att ha kul och/men då det faktiskt är kul att vinna så försöker vi ändå hålla det på en relativt seriös nivå med ett par PCW´er/vecka etc.

Jonne: Ert 5 vs 5 lag är dom som syns till en hel del och vissa av namnen känns igen sedan tidigare, är 5 vs 5 något ni satsar lite extra på nu med tanke på dom stora turneringar som finns?

RobRoy: Både ja & nej – nu kanske jag inte är rätt person att svara på detta då jag har ganska liten insyn på hur dom tänkt sig sitt spelande i 5vs5 men jag tror att dom har, eller iaf hade, en högre ambition att spela på lite högre nivå än vad vi har i 8vs8 laget men detta har ”grusats” en del mkt tack vare att spelet inte riktigt blev vad vi trodde & hoppades på.

Jonne: Ni har fått en helt ok start i BNL med en klar vinst och förlust senaste mot finska SoN, har ni någon målsättning för denna säsongen eller tar ni varje match lite som den kommer?

RobRoy: Håller med om att vi fått en helt ok start på säsongen i BNL men vi tar det lite som en ”test-säsong” och hoppas att denna säsong skall utvisa hur divisionerna sen bör/skall se ut samt för att se om spelet i sig ”håller” för att spela.

Jonne: Battlefield 4 har fått ta emot mycket kritik sedan det släpptes och enligt många är detta det sämsta Battlefield spelet som släppts, vad tycker ni i HeX, förtjänar verkligen Dice och EA all kritik som dom fått på grund av Battlefield 4?

RobRoy: BF4 har med all rätt fått mkt kritik då det varit, och tyvärr fortfarande till viss del är, otroligt buggigt även om jag personligen inte har haft så mkt problem.

Jonne: Hur ser era planer ut framöver, kommer ni satsa på möjligtvis en säsong 2 i BNL i vår eller har intresset för spelet även svalnat hoss er?

RobRoy: Vi kommer säkerligen att spela även kommande säsonger i BNL då iaf jag och dom flesta i laget ändå tycker att spelet är fullt spelbart och att det inte finns något annat spel värt att lägga ner samma tid etc. på.

Jonne: Ok tack ska du ha för att du tog dig tid att svara på dessa frågor! Vi avslutar det hela med 5 snabba frågor om just Battlefield.

*Battlefield 4 eller Battlefield 3?Robroy: Battlefield 3, hade BF2 varit ett alternativ hade jag valt de ;)

*Assult eller Engineer?RobRoy: Engineer

*Conquest eller Domination?RobRoy: Conquest

*Inf eller fordon? RobRoy: Fordon – Är för gammal för springa omkring ;)

*ESL eller BNL? ;)RobRoy: BNL!

Är det nu någon av er som läser detta och känner att fasen jag vill och att mitt gäng ska få ett par minuter i rampljuset, se då till att skicka iväg ett mail till jonne@bfsuff.se med info om er så återkommer jag så fort jag kan!

GD Star Rating
loading...
Veckans lag: HeXagon e-Sports, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om Jonne

avatar

Din Norrlänning i Etern !

Bläddra Arkiverade Artiklar av